Oma blogiluettelo

UUSI BLOGI!

Lukijat

Sivujen katselut

perjantai 7. joulukuuta 2012

Vilin ja Viljamin kuulumisia
nyt ajattelin postata vähän Vilin ja Viljamin kuulumisista kun en oo kerenny ja muistanu mainita kaikkea mit Viljamille on sattunut.

 Noh noissa ne ihan normisti koisii.

Vilille oikeestaa kuuluu samaa mitä ennenkii eli ruokaa ja unta :)
Viljami taas on touhottanu vaikka mitä. Nyt kerron kolme sen touhotusta koska sen elämästä ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Aloitetaan:
 Tässä olisiko siitä nyt kuukauden päivät niin oli kaivon kansi auki niin eiköhän se Viljami mennyt sen kaivon reunalle kurkkimaan ja kappas kappas... Sehän mulskahti tippua sinne. Se kaivo on 3 metriä syvä mutta onneksi isi oli siinä ja nosti sen sitten äidin kanssa ylös sen sieltä sankolla. Olihan se ihan märkä ja kylmissään mutta onneksi ei pahempaa sattunut kun kynsi katkesi ja siitä tuli verta.
 Siinä se kylmänä, märkänä ja unisena minun lämpimässä sylissä lepäilee. Näissä seuraavissa ja edellisessä kuvassa se ei ole niin märkä kuin aluksi oli.

 Maha oli ihan tommonen... Noh tommonen niinkun se on eli märkä :)
 Kuvat on otettu minun puhelimella jossa on vain 5mpix kamera ja ei salamaa mutta otin kuvia myös kameralla mutta sisko kerkesi jo poistaa kuvat siitä kamerasta joten en saanut laitettua parempia kuvia...
 Siinä sitten viljami oman kuvansa vieressä.
 Sitten nukutaan...
 Katsellaan ulos...


 Tässä eilen kun menin alakertaan keittiöön niin viljami kyhnötti pöydällä ja naukui surkeasti ja oli ihan jäykkänä. Sitten huomasin että sillä tuli verta nenästä. Se kuulemma oli puklannut aikaisemmin. Noh ehkä sille sitte tuli flunssa kun oli niin paljon ulkona kylmässä. Nyt se sitten aika paljon aivastelee ja nukkuu.
 Välillä tuli aivastuken mukana verta vähän nenästä.
koko ajan Viljamin piti pitää suuta auki että saa henkeä.
 Viljamin operaatio tuhoaminen.
Viljami kattelee lintuja ja ajattelee että olisi mukava tappaa ne kaikki :D


Kommenttia.

1 kommentti:

Neiti M kirjoitti...

Tosi söpö ja hieno postaus meidän pikku höpöliini vipeltäjästä♥