Oma blogiluettelo

UUSI BLOGI!

Lukijat

Sivujen katselut

torstai 26. heinäkuuta 2012

Meidän uus kamera

Eli tässä on lähikuva Sinisestä AB linnusta vanhalla kameralla. En saanut käännettyä kuvaa.
 Tässä on meidän vanha kamera joka on 5 vuotta vanha ja alkaa jo reistailla. Kamerassa on 8 megapixeliä. Kameran merkki on HP Photosmart R847. Tää kamera on tippunut ainakii 3 kertaa mitkä muistan. Luettelen ne nyt missä tää on tippunu XD (ihan muuten vaan) Ainakii Skotlannissa Edinburghissa kun oltiin kuvailemassa vuoria nii sillon tippu ja sitten Italiassa Comossa jossakii ruokapaikassa. Sit kolmatta tippumis syytä en muista. XD Monesti on tippunu mut on kestänyt kun on teräskuoret. TERÄS POWERR!!!!
Tässä samasta örvelöstä kuva uudella kameralla.
 Tässä on sitten meidän upouusi kamera. Ei haluttu ostaa järkkäriä kun ne on niin kalliita ja tälläkii saa tosi tarkkoja kuvia. Kamerassa on siis 16 megapixeliä ja kameran merkki on Canon PowerShot A2400 IS.Tosi hyvä kamera. Lapin reissulla sit voin ns viikolla räpsiä mahottoman hyviä kuvia jos vaan keksii mitä kuvata XD Laittelen niitä kuvia sit blogiin jos reissu on kuvauksen kannalta tuottoisa. Tää oli tämmönen tylsä postaus joka hyvä että ees minuakaa kiinnostaa.

 Ai niin! Kiitti teille kaikille neljälle (neljälle koska mä oon tän blgin lukija myös) jotka ootte jaksanu liittyy mun blogiin!

PS: Ehkä ei kuitenkaa multa tuu tänne kovin paljoo kuvamateriaalia koska sisko enimmäkseen kuvailee varmaan Pullippiaan ja Dal-tyyppiäään :P

Ja kommenttia pukkaa.....

1 kommentti:

Neiti M kirjoitti...

Tää oli hyvä postaus. Ehdit ennen mua postaamaan uudesta kamerastamme.